Vi laver inddækninger i højeste kvalitet

Inddækninger er forskønnende og beskytter huset

Måske tænker du: Inddækninger? Hvad er det?

Inddækninger er en metalkonstruktion, som man montere på sit tag. Man får typisk lavet taginddækninger for at sikre tætheden mellem tagets forskellige dele. Hvis der opstår utætheder, så der trænger vand ind i bygningen, kan du i værste tilfælde få problemer med svamp og forrådnelse.

Man laver inddækning i materialer, såsom kobber og zink, og de kan have en æstetisk indvirkning på husets arkitektur. Derfor er inddækninger både en praktisk sikkerhedsforanstaltning, samtidig med, at der også er en skønhedsmæssig faktor.

Hos VK Smede & Montage laver vi alt indenfor inddækninger. Vi arbejder for alle slags kunder, og vi skræddersyr gerne specifikke opgaver ud fra jeres ønsker. Vi holder til udenfor Aarhus, og vi arbejder for kunder i både Horsens, Silkeborg og omegn.

Få godt håndværk baseret på lang erfaring

Når du vælger os som smed, får du håndværk i allerbedste kvalitet. På vores maskinværksted har vi alt det rette udstyr, og vi holder os opdaterede på de nyeste teknikker og metoder i faget.

Med mange års erfaring på bagen, kan vores smedie bryste sig af at være mester i gode løsninger. At give god service er ét af vores hovedmål. Vi arbejder kundespecifikt, hvilket betyder, at vi laver produkter, som er særligt tilpasset dit hus og dine ønsker.

Hvis du er i tvivl om, hvad du har brug for, kan vi rådgive dig med professionalisme og faglighed. Vi har masser af viden og kendskab til metoder og materialer, så du får optimalt udbytte af dine nye inddækninger.

Kontakt os for at høre mere om priser

Vores priser varierer selvfølgelig efter den enkelte opgaves arbejdstid og omfang. Hvis du vil vide mere om, hvad det koster, skal du endelig tage kontakt. Vi vil med glæde snakke med dig om dine muligheder, og vi har også et godt, uforpligtende tilbud til dig. Ring til os eller skriv en e-mail i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!​

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
Vedhæft dokument
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VK Smede

​​på Facebook