Din partner til solide stålkonstruktioner

Vi udfører opgaven ud fra dine krav

Er du på udkig efter pålidelige løsninger inden for stålkonstruktioner? Hos VK Smede tilbyder vi kvalitet og ekspertise, når det kommer til smedearbejde og stålkonstruktioner. Vores tilgang sikrer, at dine projekter, store som små, bliver håndteret med den største professionalisme. Vi har 50 års erfaring med stålkonstruktioner, og du kan derfor trygt vælge os til opgaven.

Vi kan bygge et væld af stålkonstruktioner, herunder stålspær, ståltanke, ståltrapper, altaner i stål og meget, meget andet. Vi sætter os nøje ind i dine behov, så vi kan levere en løsning, der er tilpasset hertil.

Vores smedeværksted ligger lidt udenfor Aarhus, og vi er derfor leveringsdygtige med stålkonstruktioner til hele det omkringliggende område, og vi har blandt andet kunder fra Silkeborg, Horsens og omegn.

Kundespecifikke stålkonstruktioner med montering

Når vi arbejder med stålkonstruktioner, tilbyder vi kundespecifikke løsninger, der udformes ud fra netop dine ønsker. Vi arbejder løsningsorienteret og går gerne langt for at sikre, at du får en konstruktion i stål, som lever op til de krav, du har. Vi kan derfor konstruere i mange forskellige slags stål, herunder messing, aluminium, rustfrit stål og meget andet. Foruden vores arbejde med produktion, kan vi også komme ud og montere de stålkonstruktioner, vi bygger for dig.

Vi har mange års erfaring med stålkonstruktioner, og vi har derfor samlet et hold af specialiserede smede, som garanterer et håndværk i høj klasse. For os er det afgørende, at du får en positiv oplevelse. Derfor sørger vi for, at du er involveret i processen undervejs, og at du får produceret en løsning, som du kan bruge de næste mange år.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde, eller hvis du vil have et tilbud på en specifik opgave. Vi står klar til at producere den konstruktion, du har brug for.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
Vedhæft dokument
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VK Smede

​​på Facebook