​Professionelle løsninger til smedeopgaver

Få udført arbejdet ud fra dine krav

Hos VK Smede har vi i mere end 50 år beskæftiget os med forskellige smedeopgaver for private- såvel som erhvervskunder. Vi har således en stor viden og erfaring med et vælg af forskellige typer smedearbejde, som vi gerne tilpasser til præcist din opgave. Vi leverer nemlig kundespecifikke løsninger af højeste kvalitet.

Her behandles hver enkelt opgave med stort omhu, uanset omfanget. Fra små smedeopgaver til store stålkonstruktioner, er vores erfaring og ekspertise din garanti for succes. Vi holder til i vores værksted lidt uden for Aarhus, hvorfra vi tager opgaver for kunder i et større område, eksempelvis Horsens, Silkeborg og andre steder i området.

Bredt udvalg af komplette smedeopgaver

Når det kommer til smedeopgaver, er det vigtigt at vælge en partner, der forstår dine specifikke krav. Vores medarbejdere har en dybtgående viden inden for smedearbejde, hvilket sikrer skræddersyede løsninger med optimal holdbarhed. Vi tilbyder et bredt udvalg af komplette smedeopgaver, og vi kan derfor hjælpe med produktion og montering af:

  • ​Cykelskure, altaner og trapper
  • ​Smedeopgaver i rustfri, messing, kobber og alu
  • ​Ventilationsdele
  • ​Inddækninger
  • ​Og meget andet

Hvorfor vælge os? Vi prioriterer innovation og moderne teknikker, hvilket giver dig adgang til avancerede og effektive løsninger. Derudover er vi stolte af vores faglighed og håndværk, og du kan derfor forvente høj kvalitet i alle vores løsninger.

Vi forstår de bekymringer og spørgsmål, vores kunder kan have, og vi forsøger at imødekomme disse med grundig vejledning og pålidelig levering.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du vil høre mere om vores arbejde, eller vil have et tilbud på at få varetaget din smedeopgave, så hører vi gerne fra dig. Vi er altid klar til at tage nye smedeopgaver på os, og vi er derfor også klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag og få en pris på dit arbejde.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
Vedhæft dokument
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VK Smede

​​på Facebook